top of page

Међународно такмичење из енглеског језика HIPPO 2017


под руководством координаторке такмичења и наставнице енглеског језика Вање Јанковић-Панов и чланова стручног актива страних језика (Емина Лазаревић, Јасмина Ивановић, Тијана Стојковић, Гордана Китановска) у нашој школи је по први пут одржан прелинарни круг међународног такмичења из енглеског језика HIPPO 2017 5th International English Language Competition.  Ово међународно такмичење из енглеског језика одржава се пети пут на глобалном нивоу и до сада је на њему учествовало преко 44.000 такмичара из преко 10 земаља. Наша школа је имала ту част да први пут учествује у оваквој врсти такмичења из енглеског језика пружајући тако шансу и млађим узрастима да провере своје знање. Ученици су се такмичили у три категорије HIPPO1 (ученици рођени 2005. и млађи), HIPPO2 (ученици рођени 2004. и млађи) и HIPPO3 (ученици рођени 2002. и млађи).

Под руководством координаторке такмичења и наставнице енглеског језика Вање Јанковић-Панов и чланова стручног актива страних језика (Емина Лазаревић, Јасмина Ивановић, Тијана Стојковић, Гордана Китановска) у нашој школи је по први пут одржан прелинарни круг међународног такмичења из енглеског језика HIPPO 2017 5th International English Language Competition.

Ово међународно такмичење из енглеског језика одржава се пети пут на глобалном нивоу и до сада је на њему учествовало преко 44.000 такмичара из преко 10 земаља. Наша школа је имала ту част да први пут учествује у оваквој врсти такмичења из енглеског језика пружајући тако шансу и млађим узрастима да провере своје знање. Ученици су се такмичили у три категорије HIPPO1 (ученици рођени 2005. и млађи), HIPPO2 (ученици рођени 2004. и млађи) и HIPPO3 (ученици рођени 2002. и млађи).


Недавно објављено
Архива
Кључне речи
Прати нас
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page