top of page
Search
  • Writer's pictureJelena Nedeljkovic

Девета седницау ченичког парламента


1.      Записник са претходне седнице усвојен је једногласно.

2.      Чланови Ученичког парламента упознати су са са шестомесечним извештајем о раду установе за школску 2023/24.

3.      Чланови Ученичког парламента упознати су са са шестомесечним извештајем о раду директора за школску 2023/24.

4.      Чланови Ученичког парламента упознати су са са извештајем о реализованим активностима у оквиру ШРП и задужењима за наредни период.

5.      Чланови Ученичког парламента упознати су са извештајем Тима за самовредновање.

6.      Чланови Ученичког парламента упознати су са извештајем Тима за заштиту ученика од дискриминације, насиља, злостављања и занемаривања.

7.      Чланови Ученичког парламента упознати су са извештајем о раду Ученичког парламента. Чланови су задовољни многобројним активностима које су организовали или у којима су учествовали.

8.      Чланови Ученичког парламента упознати су са резултатима анкете о сарадњи породице и школе. Вечина родитеља је задовољна радом школе и сарадњом са њом.

9.      Чланови Ученичког парламента упознати су са учешћем ученика наше школе на такмичењима, као и са успехом који су постигли њима. Резултати које су ученици наше школе постигли редовно се објављују на сајту и Фејсбук страници школе.

10.  Наставници, у сарадњи са стручним сарадницима израдили су план припреме, организације и спровођења завршног испита. Координатор парламента упознао је чланове са овим планом.

4 views0 comments
bottom of page