top of page

Ј А Н У А Р 2022.

ВЕЛИКИ ГУБИТАК ЗА СВЕ НАС

19.1.2022.

Постоје тренуци када човек застане и тражи речи, али до њих не допире. Посуте су тугом као снегом. Све нас је затекла тужна вест о смрти наше драге колегинице Сунчице Стевановић. Увек је тешко кадa из наше свакодневице изостане неко весео и драг, неко ко дане боји на другачији начин.Опраштамо се од ње у овим тешким тренуцима и знамо да ће живети у нама кроз успомене на њен ведри и храбри дух, дух доброг човека.

ЦИЦА.png
Screenshot_3.png

ИЗБОР НАЈБОЉЕ МЕТОДИЧКЕ ПРИПРЕМЕ (2021/2022)

Центар за професионално усавршавање Филозофског факултета Универзитета у Нишу  ове школске године је по четврти пут расписао конкурс за најбољу методичку припрему из области филолошких и друштвено-хуманистичких наука.Међу награђеним радовима из области националне филологије налази се и рад наше колегенице Данијеле Милчић Ђошић, за припрему Тематски час Ђелем, ђелем, поводом кампање „16 дана активизма”.

ПРОСЛАВА ШКОЛСКЕ СЛАВЕ

 

27.1.2022.

Ове године Савиндан је обележен пригодним приредбама у сваком одељењу школе посебно. Ученици су са својим учитељицама спремили програм и прославили школску славу  и поштујући обичаје,али  и епидемиолошке мере.

НАСТАВЉЕНО УРЕЂЕЊЕ ШКОЛЕ

Од понедељка, 24.01.2022. године у издвојеном одељењу у Лужану (и предшколска група) кренуло је са радом централно грејање на пелет.Наши мајстори реновирали су још једну просторију - наставничку трпезарију (лед расвета, декоративни малтер, зидови обложени иверицом).

Новица Аритоновић и Андреј Игић изабрани за радника и ученика месеца јануара

За радника месеца јануара избаран је наш колега Новица Аритоновић (образложење: несебична помоћ и подршка ученицима и колегама у овим тешким временима.За ученика месеца јануара изабран је Андреј Игић, ученик 4/2 разреда (образложење: освојено прво место из математике на школском такмичењу, помаже другим  ученицицима у раду и примерно владање .

bottom of page