top of page

Јануар 2018

ЧИТАЛИЋИ 2018

15.01.2018.

Данас је у нашој школи одржан школски круг такмичења ,,Читалићи 2018". Пријављено је 108 учесника првог, другог, трећег, четвртог и седмог разреда, док су тестове ове године израдили учитељи.

БЕЗБЕДНОСТ ДЕЦЕ У САОБРАЋАЈУ

24.01.2018.

Полицајац Дејан Ђурић одржао је предавања за ученике четвртог разреда на тему Безбедност деце у саобраћају у матичној школи и издвојеним одељењима у Моравцу, Нозрини и Лужану.

MINECRAFT - ЦРКВА У ДЕЛИГРАДУ

25.01.2018.

У сали библиотеке "Вук Караџић" у Алексинцу, одржана је свечана додела награда најуспешнијим ученицима на наградном конкурсу "Minecraft - Црква у Делиграду". Ученик наше школе, Лазар Пешић, освојио је прво место по одлуци жирија, док су Стефан Милићевић и Сава Стефановић освојили прво место по одлуци публике.Ментор ученицима је Милош Петровић, наставник информатике и рачунарства.

ШКОЛСКА СЛАВА

27.01.2018.

 Ове године, Дан Светог Саве обележен је пригодном Свечаном академијом коју су припремили ученици наше школе уз помоћ наставника српског језика ,музичке и ликовне културе, као и учитељица. Након културно - уметничког програма уследило је дружење гостију и наставника школе уз пригодан коктел.

bottom of page