top of page

Фебруар 2018

VALENTINE'S DAY

14.02.2108.

 

 Дан заљубљених - St. Valentine's Day ове године смо обележили на мало другачији начин. Ученици су убацивали своје љубавне поруке на енглеском језику у кутију која је била у холу школе. Било је ту доста симпатичних порука, али девојчице су ипак уложиле више труда у идеји да преточе своја осећања у поруке емотивне садржине.Организатор ове лепе акције била је наставница Вања Панов.

ПОСЕТА НАЦИОНАЛНОЈ СЛУЖБИ ЗА ЗАПОШЉАВАЊЕ

23.2.2018.

 

Ученици седмог и осмог разреда, обухваћени пројектом "Заједно ка средњој школи -подршка деци из депривираних средина ка преласку у средњу школу", посетили су Националну службу за запошљавање у Алексинцу, где им је одржано едукативно и мотивационо предавање у вези професионалне орјентације. Презентацију је одржала Александра С. психолог Национлане службе за запошљавање из Ниша. Предавање је било веома подстицајно, тако да су ученици заинтересовано коментарисали и постављали питања.

HIPPO

23.2.2018.

Данас је у нашој школи одржано Hippo такмичење. Координатор је била Вања Панов Јанковић, а у тиму су биле и наставнице Миљана Младеновић и Емина Лазаревић. Ове године придружили су нам се и ученици ОШ "Вожд Карађорђе" из Алексинца са наставницом Маријом Миловановић.

ПОСЕТА ТЕХНОЕЛЕКТРО ТИМУ

24.2.2018.

 

Ученици који учествују у пројекту " Заједно ка средњој школи - подршка деци из депривираних средина ка преласку у средњу школу" су посетили Техноелектро тим и упознали се са њиховом производњом. Власници фирме веома љубазно су одговорили на питања ученика и представили им програм својих производа. Задовољни и заинтересовани ученици кроз дискусију са представницима фирме сазнали су све детаље за запошљавање, потребан степен школске спреме и рада у оваквој врсти предузећа.

ПОСЕТА ИСОПЛУСУ

25.2.2018.

 

У оквиру пројекта " Заједно ка средњој школи - подршка деци из депривираних средина ка преласку у средњу школу" ученици наше школе су посетили предузеће за продају предизолованих елемената даљинског система грејања из производног асортимана холдинга ИСОПЛУС и упознали се са њиховом производњом. Милан Домнез шеф овог предузећа у Алексинцу веома је љубазно одговорио на питања ученика и представио им производњу.

ДВЕ СЕКЦИЈЕ - ЈЕДНА СА РОДИТЕЉИМА

26.2.2018.

Ученици и родитељи издвојеног одељења у Моравцу су се успешно и продуктивно дружили на радионици Моделарске секције и секције Хајде да стварамо.

bottom of page