top of page

СЕПТЕМБАР 2019

ДОБРОДОШЛИ, ПРВАЦИ

2.9.2019.

Традиционално, ученици четвртог разреда су дочекали прваке и поздравили их пригодним културно-уметничким програмом. На овај начин пружили су подршку својим најмлађим другарима и пожелели им успџ у данима који долазе.

ДРУГАРИЈАДА

16-21.9.2019.

 

Више од 130 малишана из мање развијених средина, узраста од седам до десет година, провело је шест дана на Копаонику у оквиру кампа пријатељства Другаријада, који су свечано отворили Јелена и Новак Ђоковић. Међу њима су били ученици и учитељи наше школе из издвојеног одељења у Горњем Сухотну.Била је то динамична екскурзија са мноштвом спортских и авантуристичких активности, креативних и уметничких радионица.

ОБУКА ЗА КООРДИНАТОРЕ

21.9.2019.

У оквиру пројекта "Заједно ка средњој школи-подршка деци из осетљивих група у преласку у средњу школу", за наше координаторе организован је дводневни радни састанак у хотелу Парк, у Београду.  Теме састанка су биле новине у образовном систему, израда приручника за школе, и представљање идеја за другу фазу реализације пројекта

ЕВРОПСКИ ДАН ЈЕЗИКА

26.9.2019.

Европски дан језика, 26.септембар, је ове године обележен низом радионица на часовима језика -енглеског, српског и руског. Ученици су сазнали нешто више о народима који живе у Европи и језицима којима они говоре. Уживали су у учењу кроз различите активности:квизове, презентације, истраживања, учење и писање лепих речи на разним језицима, израду паноа, луткица и застава.Сазнали су колико је познавање језика важно за живот у савременом свету.

bottom of page