top of page

СЕПТЕМБАР 2015.

ДОБРОДОШЛИЦА ПРВАЦИМА

1.9.2015.

Ученици четвртог разреда пожелели су добродошлицу својим другарима, ђацима првацима, пригодним програмом који су припремили са својим учитељицама и учитељима.

139. ГОДИШЊИЦА БОЈА НА ГОРЊЕМ АДРОВЦУ

2.9.2015.

Ученици наше школе, предвођени директором школе и наставницама руског језика, присуствовали су свечаности поводом обележавања 139 година од боја на Горњем Адровцу.

 

РЕНОВИРАН МОКРИ ЧВОР

У згради матичне школе у Житковцу реновиран је мокри чвор, тако да сада девојчице и дечаци могу користити савремене тоалете изграђене у складу са свим одговарајућим стандардима.

ИЗВРШЕН НАДЗОР НАД РАДОМ БИБЛИОТЕКЕ

11.9.2015.

Надзор над стручним радом наше школске библиотеке извршио је Драгослав Васић, дипломирани библиотекар саветник, овлашћено лице Народне библиотеке ,,Стеван Сремац" у Нишу.

ЗАВРШЕНА ОГРАДА У МОРАВЦУ

Испред школске зграде у Моравцу, према улици, постављена је заштитна метална ограда.

ЕВРОПСКИ ДАН ЈЕЗИКА

25.9.2015.

У сарадњи школског библиотекара са члановима Стручног већа страних језика, обележен је Европски дан језика, 26. септембар. Ученици су говорили, глумили и певали на српском, руском, енглеском, холандском, ромском и немачком језику.

ТОПЛА ВОДА У ГОРЊЕМ СУХОТНУ

У школи у Горњем Сухотну, постављени су бојлери, тако да је у школску зграду уведена и топла вода.

ПРОМОЦИЈА ПРОЈЕКТА ,,ЧИТАЛИЋИ 2016"

30.9.2015.

У школској библиотеци, библиотекарка је присутним колегама представила овогодишњи Међушколски пројекат промовисања књиге у читања ,,Читалићи 2016".

1/1

Please reload

bottom of page