top of page

Новембар 2017

ТАКМИЧЕЊЕ У СТОНОМ ТЕНИСУ

1.11.2017.

Наша школа била је домаћин Општинског такмичења ученика основних и средњих школ у стоном тенису, које се одржало у организацији Савеза за школски спорт у Алексинцу.

НЕ БАЦАЈ НА КЕЦА, НАВИКЕ ПРОМЕНИ!

3.11.2017.

 

На еколошкој секцији, коју води учитељица Мирјана Станојевић, у сарадњи са наставником Грађанског васпитања, Младеном Анђелковићем и ученицима осмог разреда, одржана је радионица. На радионици су ученици од пластичних кеса плели торбице, ранчеве, украсне чиније и још доста занимљивих предмета. Циљ ове активности је био подизање еколошке свести ученика рециклирањем.

УКРАШАВАЊЕ УЛАЗА У ШКОЛУ

14.11.2017.

Наши ученици, чланови еколошке секције, коју води учитељица Мирјана Станојевић, данас су засадили цвеће испред улаза у школу и знатно улепшали школски простор.

УГЛЕДНИ ЧАС ГРАЂАНСКОГ ВАСПИТАЊА

23.11.2017.

Учитељица Мирјана Бабић, уз асистенцију наташе Петровић, одржала је час грађанског васпитања - радионицу, у одељењу 4/2, у присуству многих колега и ученика других одељења. Тема часа била су Дечја права.

СОЦИЈАЛНО НЕПРИХВАЋЕНО ДЕТЕ 

25.11.2017.

Данас су се наставници наше школе стручно усавршавали у оквиру теме Социјално неприхваћено дете-Подршка и интеграција у вршњачку групу. Ова обука омогућена је од средстава добијених за пројекат Подршка деци из депривираних средина при преласку у средњу школу које спроводи Центар за образовне политике под покровитељством Министарства просвете, науке и технолошког развоја и финансирања фондације Pestalozi.

bottom of page