top of page

А п р и л 2018

ПОСЕТА ФРИЗЕРСКОМ САЛОНУ

13.4.2018.

Ученици који учествују у пројекту "Заједно ка средњој школи - подршка деци из депривираних средина ка преласку у средњу школу" су посетили фризерски салон "Ирена" у Алексинцу и упознали се са начином рада ове услужне делатности. Задовољни и заинтересовани ученици кроз дискусију са власницима и радницима салона сазнали су све детаље потребне школске спреме и све детаље око запошљавања у овој струци

ЕДУКАЦИЈА ПРВАКА О ПОНАШАЊУ У САОБРАЋАЈУ

13.4.2018.

У оквиру акције Савеза са саобраћај општине Алексинац, данас је настављена акција едуковања ученика првог разреда о правилном понашању у саобраћају.

 

ПОСЕТА ПРЕДСТАВНИКА ФОНАЦИЈЕ ,,PESTALOZZI"

19.4.2018.

Представници дечје фондације ,,Pestalozzi" посетили су нашу школу да би из прве руке видели како се реализују предвиђене пројектне активности.Они су разговарали са ученицима и наставницима укљученим у пројекат,присуствовали одређеним часовима и посетили ромско насеље у Солунској у прћиловици. Закључено је да је приметна промена у учењу и успеху ученика захваљујући посвећености и преданом раду наставника и сарадника укључених у овај пројекат.

ПРОСЛАВЉЕН ДАН ШКОЛЕ

20.4.2018.

Наша школа је данас пригодним културно-уметничким програмом обележила свој дан. За ову прилику из штампе је изашао и наш годишњак „Школско звоно”.Свечаност поводом Дана школе одржана је у фискултурној сали, а том приликом је директор Милан Динић уручио поклоне пензионисаним радницима.  Дану школе присуствовали су челници локалне самоуправе, народни посланик, као и представници школа и јавних установа са територије алексиначке општине.

УЛОГА И ПОДРШКА ВРШЊАКА

28.4.2018.

У оквиру пројекта "Заједно ка средњој школи" одржан је данас први део обуке за наставнике и ученике основних школа "Улога и подршка вршњака" у хотелу Зептер у Врњачкој Бањи. Обуци су присуствовале ученице седмог разреда Катарина Врбић и Јелена Динић, педагошки асистент Наташа Петровић и стручни сарадник психолог Анђелковић Младен.

ДАН ИГРЕ

30.04.2018.

У издвојеном одељењу у Прћиловици ученици су са учитељицама обележили Дан игре.

КРЕАТИВНА РАДИОНИЦА

30.04.2018.

Чланови Креативне радионице Пољопривредне школе ,,Шуматовац" били су гости наше школе, где су са осмацима правили љупке позивнице за предстојећу прославу мале матуре. Наши гости су били вредни и креативни, а дружење са њима било је право задовољство. Овом приликом Пољопривредна школа припремила је пакете хуманитарне помоћи за најугроженије ученике и њихове породице.

bottom of page